Palautelomake

Palataanko asiaan
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Voit jättää lainahakemuksen verkossa vuoden jokaisena päivänä ja mihin aikaan sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme ja hyväksymme hakemuksia asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa arkisin klo 9–17.

Autamme mielellämme lainan hakemiseen ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse. Asiantunteva rahoitustiimimme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Lokaation ikoni

OPR-Yritysrahoitus Oy

Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki
Y-tunnus 2575602-3

Asiakaspalvelu

Avoinna arkisin klo 9–17

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea yritysrahoitusta?

Rahoitusta voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Laina haetaan ja myönnetään yritykselle.

Millaiselle yhtiölle myönnätte yritysrahoitusta?

Myönnämme yritysrahoitusta kaupparekisterissä oleville suomalaisille yrityksille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Myöskään yrityksen vastuuhenkilöllä ei tulisi olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon yrityksen talous- ja taustatiedoista sekä arvioon tulevaisuuden maksukyvystä. Kaiken ikäiset ja yhtiömuodoltaan kaikenlaiset yritykset voivat hakea ja saada meiltä lainaa.

Yrityksemme edustamiseen tarvitaan 2 henkilön allekirjoitus, kuinka voimme hakea lainaa?

Ensimmäinen nimenkirjoitusoikeuden omaavista henkilöistä hakee lainaa ja täyttää hakemukseen vaadittavat tiedot. Mikäli tarvitsemme toisen nimenkirjoittajan hyväksynnän, lähetämme sähköpostitse linkin, jonka kautta toinen nimenkirjoittaja pääsee hyväksymään ja allekirjoittamaan lainahakemuksen.

Vaatiiko yrityslainan hakeminen esinevakuuksia, (esim. kiinteistö, osakkeet)?

Ei vaadi. Emme tarvitse reaalivakuuksia, vaan lainassa käytetään yksityishenkilön omavelkaista takausta. Yleensä lainanhakija toimii itse takaajana. Hakuvaiheessa voit myös nimetä toisen henkilön takaajaksi.

Tarvitaanko yrityslainan hakemiseen henkilövakuuksia?

Kyllä tarvitaan. Jokainen myönnetty laina edellyttää yksityishenkilön omavelkaisen takauksen. 20 000 euron lainasummaan saakka riittää yksi takaaja. Tätä suuremmat lainat vaativat yleensä kaksi takaajaa.

Mikä on omavelkainen takaus?

Kun yksityishenkilö takaa lainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Mikäli alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, velka peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.

Toimin yrityksemme vastuuhenkilönä ja hoidan yrityksemme puolesta lainan hakemisen. Voinko itse toimia myös takaajana?

Kyllä voit. Huomioithan, että yli 20 000 euron hakemuksiin tarvitaan yleensä kaksi takaajaa.

Yritysluoton kertalaina

Kuinka nopeasti Yritysluotto myönnetään?

Käsittelemme lainahakemuksia arkisin klo 9–17. Lainapäätös annetaan samana päivänä, mikäli lainahakemus saapuu käsittelyymme arkisin ennen klo 16.

Kuinka nopeasti myönnetty Yritysluotto siirretään yrityksen pankkitilille?

Hyväksytyt lainat siirretään SEPA-maksuna asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille saman päivän aikana klo 16 mennessä. Laina näkyy yrityksen tilillä saman päivän aikana.  Jos lainan takaajaksi on asetettu henkilö, joka ei ole yhtiömies, toimitusjohtaja tai hallituksen jäsen, on hänen lainapäätöstä seuraavana päivänä vielä toistamiseen hyväksyttävä takausvastuunsa ennen tilisiirtoa.

Kuinka Yritysluotto maksetaan takaisin?

Yritysluoton kertalainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Hakiessasi lainaa voit valita laskutustavaksi verkkolaskun, sähköpostilaskun tai paperilaskun.

Voiko Yritysluoton maksaa ennenaikaisesti takaisin?

Kyllä voi. Yritysluoton kertalainan ennenaikainen takaisinmaksu ei lisää eikä vähennä lainasta maksettavia kokonaiskuluja.

Kuinka paljon Yritysluotto maksaa?

Voit pyytää ilmaisen lainatarjouksen lähettämällä meille lainahakemuksen. Saat yrityksellesi aina yksilöllisen lainatarjouksen, joka perustuu kokonaisarvioon yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä tulevaisuuden maksukyvystä. Lainatarjous on voimassa kaksi viikkoa. Yritysluoton kertalainan ainoa kustannus on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut. Lainalla ei ole toimituspalkkion lisäksi muuta korkoa ja takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Näin tiedät jo tarkasti etukäteen, mitä yrityksesi tulee lainasta maksamaan. Lue hinnoittelusta lisää Hinnoittelu-sivulta.

Yritysluotto Flex

Kuinka nopeasti Yritysluotto Flex -joustoluotto myönnetään?

Käsittelemme hakemuksia arkisin klo 9–17. Annamme luottopäätöksen jo samana päivänä klo 16 mennessä saapuneille hakemuksille ja lähetämme luottopäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoitettavaksesi sähköpostiisi. Hyväksyttyäsi lainasopimuksen Yritysluotto Flex -joustoluottosi on valmis käytettäväksi ja voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa.

Kuinka nopeasti myönnetty luotto siirretään yrityksen pankkitilille?

Voit tehdä nostoja käytettävissä olevan luottorajan puitteissa lähettämällä nostopyynnön Flex Online -itsepalveluportaalissa tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@yritysluotto.fi. Miniminosto on 200 euroa ja myönnettyjä nostoja maksetaan yrityksen pankkitilille arkisin kello 9–17.

Kuinka paljon Yritysluotto Flex -joustoluoton miniminosto on?

Miniminoston suuruus on 200 euroa. Perimme nostoista 3 % nostopalkkion, jonka maksat nostoa seuraavan kuukauden laskulla.

Mikä on Flex Online?

Flex Online on itsepalveluportaali, jossa pääset hallinnoimaan takaamaasi Flex-joustoluottoa. Flex Onlinessa pystyt esimerkiksi koska tahansa tarkistamaan käytettävissä olevan luoton määrän, tekemään noston tai hakemaan luottorajan korotusta. Kirjaudu sisään sivustomme oikean yläkulman KIRJAUDU SISÄÄN -painikkeesta.

Kuinka paljon Yritysluotto Flex -joustoluoton luottoraja on?

Voit valita Yritysluotto Flex -joustoluottosi luottorajan 2 000–20 000 euron väliltä.

Miten voin korottaa joustoluottoni luottorajaa?

Tarjoamme luottorajan korotusta asiakkaille, jotka ovat hoitaneet joustoluottoaan moitteettomasti esimerkiksi maksamalla laskut ajallaan. Luottorajaa on mahdollista korottaa 30 000 euroon asti. Pääset tarkastelemaan luottosi tilannetta ja hakemaan luottorajan korotusta koska tahansa kirjautumalla Flex Onlineen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Kirjaudu Flex Online -itsepalveluportaaliin sivustomme oikean yläkulman KIRJAUDU SISÄÄN -painikkeesta.

Kuinka Yritysluotto Flex -joustoluottoa maksetaan takaisin?

Yritysluotto Flex -joustoluotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja nostoista perimme 3 % nostopalkkion. Flex joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Luoton kuukausittainen vähimmäiserä koostuu kuukausikorosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Vähimmäiserän sisältävä lasku lähetetään kerran kuukaudessa noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää, joka on aina kuun 25. päivä. Luoton ajantasaisen takaisinmaksettavan loppusumman voit pyytää Yritysluotto Flexin asiakaspalvelusta puh. 020 741 2032 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@yritysluotto.fi

Mikä on laskuni vähimmäiserä?

Flex-joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton kuukausittaisen vähimmäiserän, joka koostuu korosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja nostoista perimme 3 % nostopalkkion, joka laskutetaan nostoa seuraavan kuun laskulla.

Sain puhelun koskien erääntynyttä saatavaa, miten toimin?

Mikäli luotolla on eräännytysuhan alaista saatavaa, olemme yhteydessä luoton takaajaan ennen saatavan siirtämistä perintään. Soitamme numerosta 09 81711934 sopiaksemme takaisinmaksusta ennen mahdollisia jatkotoimenpiteitä. Mikäli olet saanut meiltä puhelun, pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi. Neuvottelemme mielellämme joustoa luoton takaisinmaksuun.

Mitkä ovat Yritysluotto Flex -joustoluoton kustannukset?

Itse joustoluoton avaaminen on veloituksetonta. Luotolla ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua, maksat vain tekemistäsi nostoista. Laskun saadessasi voit valita, maksatko laskun kertamaksuna vai osissa.

Voiko luoton maksaa takaisin ennen eräpäivää?

Voit halutessasi maksaa luoton takaisin ennen eräpäivää. Takaisinmaksettavan ajantasaisen summan voit tarkastaa (arkisin klo 9–17) asiakaspalvelustamme puh. 020 741 2032 tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@yritysluotto.fi

Asiakaspalvelu-sivun kautta artikkeleihimme päätynyt henkilö selailee yritystalouden hallintaan liittyvää artikkelia puhelimensa näytöllä.

Oletko tutustunut oppaat
ja artikkelit -osioon?

Osiossa julkaisemme artikkeleita muun muassa yrittäjyydestä ja pk-yrityksen pyörittämisestä. Löydät osiosta myös vinkkejä ja oppaita esimerkiksi liiketoiminnan kasvattamiseen sekä yrityksen taloudelliseen suunnitteluun liittyen.

Hae joustavaa yritysrahoitusta – saat
lainapäätöksen jo tänään